torstai 1. syyskuuta 2011

Ainiin mähän opiskelin ravintola-alaakin




Lauantai-iltana ravintolaan oli tarkoitus lähteä juhlimaan... eiku hups




Juodaan viinaa
tullaan viisaammiksi näin
juodaan viinaa
on todellisuus piinaa hetkittäin
selvin päin




Koska blogissa ei koskaan ole mitään mun koulutuksesta, opinnoista tai töistä niin tässä pieni pala.



Ei täs mitii, oli ihan mielenkiintosta lähteä ilman kunnon kokemusta vääntämään pikaisesti häätyökeikalla noin 55 drinkkiä sarjatyönä. Soikohan edes taustalla näitä sekoitellessa Petri Nygårdin selvä päivä.  ps. miks alakulman mukin appelsiini on sisällä mukissa eikä reunalla ....


joku kuitenki kysyy joten

2cl vodkaa
2cl sour rhubarb liqueur
4cl mansikkajuissia
8cl kivennäisvettä
jäätä



alkoholiton lapsille:

2cl grenadiinia
4cl sitruunamehua/jääteetä
8cl kivennäisvettä
jäätä



ja hyvää oli, meidän alkoholinkäyttöämme kun ei rajoitettu työvuoron päätyttyä vaan saatiin jäädä juhlimaan.

2 kommenttia:

  1. mellikatti: ja ihanan makuisia myös ! harkitsin että voisi käydä ostamassa tuota sour rhubarb likööriä jos vaikka tulis kotosallakin joskus drinkkeiltyä :--------D

    VastaaPoista

Say something!